Почистващи услуги в Бургас

Услугите свързани с почистване, които предлага Българска почистваща компания са разнообразни. В симбиоза сме подготвили различни абонаментни планове и услуги, от които можете да се възползвате. За подобряване на чистотата във Вашите имоти сме подготвили абонаментни планове за основно почистване след ремонт, почистване при освобождаване на апартамент, почистване на офис.

За бизнес клиентите препоръчваме да се възползват от абонаментен план за почистване на офис. Планът, който е при освобождаване на апартамент е подходящ за клиенти, които отдават под наем апартаменти, както краткосрочно, така и дългосрочно. За строителните компании и клиентите, които извършват ремонти в апартаментите си, имаме специално разработен план за почистване след строително-ремонтни дейности.

Абонаментни планове и услуги за почистване в Бургас

Плановете на нашата фирма за почистване в Бургас са подходящи при регулярна необходимост от почистване на Вашите обекти. В зависимост от нуждите Ви, честотата на изпълнение на тези планове може да Варира. Нашите абонаментни предложения за почистване са:

Основно почистване след ремонт

Обикновено след ремонт Вашият апартамент или офис има нужда от детайлно почистване. Почистването включва много услуги, като обезпрашаване на стени и т.н.

чети подробно

Почистване при освобождаване на апартамент

Тази услуга се използва най-вече от наемодатели на апартаменти, преди преотдаване или при освобождаване на апартамент под наем при наемане.

чети подробно

Абонаментно почистване на офис

Почистването на офис помещения е услуга, която предлагаме на нашите бизнес клиенти. Честотата на почистване може да варира и се определя при договаряне.

чети подробно

Пакетните предложения за почистване в Бургас варират спрямо различните по размер помещения и различната честота на почистване.

Бъдете в крак с Чистотата!

Попитайте за почистващи услуги