Почистване на къщи в Бургас

Почистване на фамилни къщи в Бургас

Бургас е град с различни по вид квартали. Квартал Славейков, Меден Рудник, Зорница и Изгрев са жилищни комплекси, които са с предимно панелни блокове. В тези блокове най-големите жилища са четиристайни. За разлика от апартаментите в най-населените комплекси, в периферията на града има няколко квартала, в които преобладаващо хората живеят в къщи. Тези къщи имат нужда от ежедневни грижи за поддръжка на хигиената в тях. В повечето случаи хората, които живеят в кварталите с къщи нямат необходимото време за почистване на жилището.

Българска почистваща компания предлага услугата почистване на къщи в Бургас, за всички жители на крайморския град. В тази услуга включваме почистване на определена периодичност или еднократно, в зависимост от нуждите на клиента. В случаите в които извършваме почистването на къщата по абонамент, посещенията на обекта са 2 или 3 пъти седмично. Честотата на почистването зависи от договорката с клиента спрямо нашите абонаментни планове.

Ние сме професионалисти и обичаме това, което правим. За нас чистотата е здраве и сме готови да почистим Вашия дом!

Къде извършваме услугата по почистване на къщи?

Почистването на къщи извършваме навсякъде в област Бургас, като основен приоритет са кварталите в периферията на град Бургас. Това са жилищните комплекси Ветрен, Крайморие, Сарафово, Централна Градска Част, както и в квартал Братя Миладинови. Освен в кварталите на Бургас почистваме къщи и в цялата Бургаска област, като обслужваме клиенти в Несебър, к.к. Слънчев бряг, Равда, Поморие, затворените комплекси между Поморие и Бургас, Черноморец Созопол и всички населени места на юг от областния център.

Какво включва услугата по почистване на къщи в Бургас?

В тази услуга, спрямо абонаментния план или желанията на клиента, се включват различни дейности. Те могат да бъдат свързани с почистване на шкафове, бюра, прахосмучене и пране на килими и мека мебел, цялостно почистване на санитарните възли. Обръщаме специално внимание на баните и тоалетните в къщите, които почистваме, като основно акцентът ни пада върху душ кабините, смесителите, подовете, ваните и цялата санитария. При необходимост почистваме прозорци и огледала, като понякога това включва измиването на прозорците от двете страни - външна и вътрешна. При завършване на почистването събираме и изхвърляме кошчетата за отпадъци в обекта и поставяме нови биоразградими пликове за отпадъци. Дезинфекцираме всички врати и ключове, подовете и первазите в къщата с висококачествени препарати.

Какви са вариантите за почистване на къща по абонамент?

В зависимост от Вашите нужди, нашите консултанти изготвят предложение за абонаментен план. В стандартните ни планове почистването се извършва на базата 2 пъти в седмица, като при допълнителна уговорка нашите посещения на седмична база може да се увеличат или намалят. За да разберете, какви са абонаментните планове можете да се свържете с нас на телефон +359 889 964 542.

Услугите по почистване на апартамент в Бургас включват:

Свържете се с нас за оферта