Българска Почистваща компания

Чистотата е здраве!

Българска почистваща компания

Почистване на офиси и апартаменти в Бургас

Българска почистваща компания е фирма за почистване с основна насоченост към бизнеса и наемодателите. Компанията предлага почистване на офиси по абонаментен план в Бургас, Несебър, Поморие, Созопол, к.к. Слънчев бряг, Ахтопол, Черноморец и в повечето населени места от област Бургас.

Почистването на бизнес помещения и офиси се извършва с висококачествени препарати и съвременна техника за почистване. Нашите служители извършват почистването на Вашите бизнес площи спазвайки всички хигиенни норми.

Всеки хигиенист, който посещава Вашия офис или дом е оборудван с калцуни и ръкавици, така че да запази стерилна обстановка в помещението при извършването на нашите услуги.

Обещаваме Ви

Професионална Почистваща Техника
Качествени почистващи Препарати
Висок професионализъм

Високият професионализъм на служителите на Българска Почистваща Компания (БПК) е гаранция за блестяща чистота във Вашия офис, дом или обект под наем.

Бъдете в крак с Чистотата!

Попитайте за подробности

Нашите пакети

Пакетите, към които можете да се абонирате са разнообразни и зависят от честотата на почистване и обема на помещението, което притежавате:

Основно почистване след ремонт

Обикновено след ремонт Вашият апартамент или офис има нужда от детайлно почистване. Почистването включва много услуги, като обезпрашаване на стени и т.н.

Подробно

Почистване при освобождаване на апартамент

Тази услуга се използва най-вече от наемодатели на апартаменти, преди преотдаване или при освобождаване на апартамент под наем при наемане.

чети подробно

Абонаментно почистване на офис

Почистването на офис помещения е услуга, която предлагаме на нашите бизнес клиенти. Честотата на почистване може да варира и се определя при договаряне.

Пакетните предложения за почистване в Бургас варират спрямо различните по размер помещения и различната честота на почистване.

Нашият екип

Екипът на компанията се състои от хора, отдадени на работата си. Ние сме: