Почистване след ремонт в Бургас

Почистването на апартамент след ремонт е тежка задача и често пъти включва използването на специализирана техника. В зависимост от вида замърсяване и обема на помещенията се използват различни подходи, техника и препарати за изчистване на жилището след извършени ремонтни дейности.

При чистенето на тежки отпадъци като разбити стени, почистване на строителни отпадъци е необходимо извозването до специално предназначени за сметища. Това се случва със специализиран транспорт като товаренето на отпадъците се извършва след предварително уговорен ден и час за извозване. След транспортирането на отпадъците е необходимо задълбочено почистване на повърхностите след ремонт. Често пъти при строителни дейности помещенията се пълнят с фин бял прах, който е много труден за почистване. Българска Почистваща Компания има специална техника, с която почиства силно замърсените повърхности, като това включва и стените в помещенията. При почистването след ремонт задължително почистваме стъклата и дограмата на жилището, като премахваме боя, предпазни лепенки, силикон и други строителни материали, които може да са залепнали по нея. Освен стените и дограмите почистваме и всички санитарни възли, прахосмукираме подовете и перем мебелите и меката мебел, ако има такива.

Абонаментните ни планове за почистване след ремонт варират спрямо обема на помещението. Видовете помещения могат да са от 45 кв.м. до над 140 кв.м.

Свържете се с нас за оферта