Почистване в Бургас

Почистване на офиси и апартаменти в Бургас

Почистващите услуги, които предлагаме в гр. Бургас са разнообразни и включват различни по рода си дейности за подобряване на хигиената във Вашия офис или дом.

В процеса на почистване използваме високотехнологични уреди, чрез които почистването е много по-качествено от това със стандартните домакински почистващи електроуреди. Обръщаме специално внимание на качеството на препаратите, които се прилагат за да запазим повърхностите на Вашите мебели непокътнати, но в същото време чисти.

Услугите по почистване, които предлагаме са подходящи за офиси, апартаменти, къщи, промишлени площи и хотели.

Към услугите по почистване в Бургас и региона, които предлагаме са:

 • Почистване на дома, офиса, хотела
 • Почистване след ремонт
 • Абонаментно почистване
 • Почистване след освобождаване AirBnb
 • Почистване на общи части
 • Машинно пране на мека мебел и килими
 • Машинно пране на матраци
 • Машинно пране на автомобилни
 • седалки
 • Машинно почистване на твърди и меки подови настилки
 • Почистване на прозорци
 • Почистване на Фасади

Фирма за почистване в Бургас

Българска Почистваща Компания (БПК) е фирма за почистване в Бургас, която предлага почистващи услуги в Бургас, Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Черноморец, Созопол и повечето населени места в област Бургас.

Нашите услуги

Почистващите услуги на Българска Почистваща Компания в гр. Бургас са:

Почистване на офиси в Бургас

Почистването на офис в Бургас е предизвикателство за голяма част от компаниите в крайморския град. Голяма част от решението на проблема е използването на качествена услуга по почистване на офис. Смяната на почистващ персонал е неминуем фактор, с който малко фирми желаят да се занимават. Нашата компания е гарант за чистотата във Вашия офис. Ние сме коректен партньор в почистването за нашите клиенти!

чети подробно

Почистване на апартаменти под наем в Бургас

В летния сезон гр. Бургас се препълва с туристи, които имат нужда от настаняване. В много голяма степен, местата за настаняване са апартаменти, които се отдават под наем. Тези апартаменти имат нужда от почистване и тази услуга на БПК е насочена именно към собствениците отдаващи апартаменти под наем.

чети подробно

Почистване на къщи в Бургас

Бургас, за разлика от другите населени места в региона е голям град с различни квартали. В някои от кварталите, като Ветрен, Крайморие, Сарафово жителите живеят в къщи, които са трудни за почистване, заради обема си. Почистването на къщи в Бургас е предизвикателство, което ние посрещаме с удоволствие за да Ви докажем, че можем да се справим. Екипът на компанията е готов да се включи в почистването на Вашата къща.

чети подробно

Пакетните предложения за почистване в Бургас варират спрямо различните по размер помещения и различната честота на почистване.

Бъдете в крак с Чистотата!

Попитайте за почистващи услуги

Нашият екип

Екипът на компанията се състои от хора, отдадени на работата си. Ние сме: